English Svenska

Medlemmar kallas till årsmötet och lite annat

Tiden går som bekant fort och nu är det dags för alla medlemmar att planera in årsmötet i vår ideella förening i kalendern, nämligen söndagen 1:e mars i Sparresalen i Karlskrona. Kallelse och förslag på dagordning finns här.

Det ligger ett spännande år framför oss med många framträdanden och resor både nationellt och internationellt. I Sverige kommer vi att synas i Mariestad, Växjö, Kristianstad, Karlskrona och Ystad under året och vi hoppas förstås att vi kommer att ses då! Internationellt kommer vi att synas i Saint Quentin, Frankrike, London, England, Bad Schlema, Tyskland och om allt klaffar även ytterligare ett land i Europa.

För detaljer se vår hemsidan som just nu är under ombyggnad och gilla gärna vår Facebook-grupp. för snabb information om vad vi gör.

Vi vill passa på att tacka alla våra stödmedlemmar som troget bidrar till vår verksamhet år efter år. Utan ert stöd hade vi haft svårt att genomföra vår verksamhet. Nu är det dags att förnya ert stödmedlemskap för 2015 om ni inte redan har gjort det.

Stort tack för er stöd!


Med vänliga hälsningar
Marinens UngdomsmusikkårNyhetsbrevet skickades 2015-02-01 till de som prenumerar på MUK's nyhetsbrev

Nyheter

© 2015 Marinens Ungdomsmusikkår